Kenniscentrum voor fietsbeleid

Geplande bijeenkomsten

Regionale Fietsroute: Kennissessie (snel)fietsroutes en infrastructuur RWS

25 september 2018
Binnen doel 3 van de Tour de Force 'Kwaliteitsimpuls op drukke en kansrijke regionale fietsroutes' ontwikkelen en delen we kennis over de aanleg van fietsroutes en financiering daarvan. Deze kennis delen we in kennissessies.

Fietsen: Armoede of rijkdom?

27 september 2018
Fietsen wordt ons met de paplepel ingegoten.Toch is er een groep mensen in Nederland waarbij fietsen niet vanzelfsprekend is. Hoe maken we fietsen voor iedereen toegankelijk?

Congres Centrum Fietsdiefstal '10 jaar in de hoogste versnelling'

08 oktober 2018
Centrum Fietsdiefstal bestaat 10 jaar: tijd om samen kort terug te blikken en vooruit te kijken naar de toekomst. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een congres op maandag 8 oktober 2018 in het BOVAG-huis in Bunnik. Meld u snel aan, want vol=vol!

Masterclass Lokaal beleid verkeersveiligheid

09 oktober 2018
Masterclass waarin wordt uitgelegd wat er in uw gemeente voorhanden is aan data, en hoe u die moet interpreteren. Wat verkveersveiligheidsbeleid uw gemeente financiëel kan opleveren en hoe u het probleem integraal en effectief kunt aanpakken.

Fiets in MIRT

09 oktober 2018
Leerplatform MIRT van Ministerie IenW organiseert op 9 oktober een kennisbijeenkomst over de fiets in het MIRT. Inschrijving alleen mogelijk voor werknemers bij overheidsinstanties.

Ontwerperscafé Fietsers over plattelandswegen

18 oktober 2018
Op donderdag 18 oktober organiseert CROW-Fietsberaad in samenwerking met de provincie Zuid-Holland een ontwerperscafé met het thema Fietsers over plattelandswegen.

Nationaal Verkeerskundecongres 2018

01 november 2018
Het NVC is hét jaarlijkse kennis- en netwerk evenement voor verkeerskundige specialisten én mobiliteitsgeneralisten. Ontmoet 400 vakgenoten, update uw kennis, ga mee op excursie en deel uw ervaringen.

Symposium Fiets en Voetbruggen - Call for Papers

01 november 2018
Op donderdag 1 november organiseert het Platform Fiets + Voetbruggen voor de vierde keer het symposium Fiets- en Voetbruggen in Amersfoort. Voor de invulling van het programma is het Platform Fiets + Voetbruggen op zoek naar Papers.