Kenniscentrum voor fietsbeleid

Geplande bijeenkomsten

Tour de Force: Kennissessie nieuwe vormen van financiering & ‘Sneak Peak’ Wayfinding snelle fietsroutes

26 juni 2018
Binnen doel 3 van de Tour de Force 'Kwaliteitsimpuls op drukke en kansrijke regionale fietsroutes' ontwikkelen en delen we kennis over de aanleg van fietsroutes en financiering daarvan. Deze kennis delen we in kennissessies.

DCE Symposium: Steden in transitie

27 juni 2018
- Bijdragen aan de toename van fietsgebruik internationaal - Op woensdag 27 juni organiseert Dutch Cycling Embassy een symposium, fietstour en diner in Delft.

Fietscafé: Hoe maken we werk van onze fietsambitie?

05 juli 2018
Op donderdag 5 juli organiseren we een Fietscafé in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het Fietscafé is voor iedereen die vanuit Rijk, regio of gemeente zich bezighoudt met fietsbeleid.

Masterclass Lokaal beleid verkeersveiligheid

09 oktober 2018
Masterclass waarin wordt uitgelegd wat er in uw gemeente voorhanden is aan data, en hoe u die moet interpreteren. Wat verkveersveiligheidsbeleid uw gemeente financiëel kan opleveren en hoe u het probleem integraal en effectief kunt aanpakken.

Symposium Fiets en Voetbruggen - Call for Papers

01 november 2018
Op donderdag 1 november organiseert het Platform Fiets + Voetbruggen voor de vierde keer het symposium Fiets- en Voetbruggen in Amersfoort. Voor de invulling van het programma is het Platform Fiets + Voetbruggen op zoek naar Papers.