Kenniscentrum voor fietsbeleid

Geplande bijeenkomsten

Kopgroep Fietsdata

31 mei 2018

OV en deelfietsen: Wat is de rol van provincies en regio's?

05 juni 2018

Netwerkevent Infra-Innovatie Netwerk

07 juni 2018
Netwerkevent gericht op infra innovatie met Innovatiebijeenkomsten over verschillende thema's (waaronder fiets infra) en een innovatiemarkt. Doel: vraag en aanbod van infra innovaties bij elkaar brengen en belemmeringen voor innovatie wegnemen.

Expertsessie: innovaties fietsparkeerduur in de openbare ruimte

07 juni 2018
Deze bijeenkomst is bedoeld voor experts van overheden en bedrijven met goede ideeën om efficiënter te sturen op de parkeerduur van fietsen in de openbare ruimte. Zowel technische als organisatorische innovaties zijn welkom.

Tour de Force: Kennissessie nieuwe vormen van financiering & ‘Sneak Peak’ Wayfinding snelle fietsroutes

26 juni 2018
Binnen doel 3 van de Tour de Force 'Kwaliteitsimpuls op drukke en kansrijke regionale fietsroutes' ontwikkelen en delen we kennis over de aanleg van fietsroutes en financiering daarvan. Deze kennis delen we in kennissessies.

DCE Symposium: Steden in transitie

27 juni 2018
- Bijdragen aan de toename van fietsgebruik internationaal - Op woensdag 27 juni organiseert Dutch Cycling Embassy een symposium, fietstour en diner in Delft.

Symposium Fiets en Voetbruggen - Call for Papers

01 november 2018
Op donderdag 1 november organiseert het Platform Fiets + Voetbruggen voor de vierde keer het symposium Fiets- en Voetbruggen in Amersfoort. Voor de invulling van het programma is het Platform Fiets + Voetbruggen op zoek naar Papers.