Kenniscentrum voor fietsbeleid

DCE Symposium: Steden in transitie

- Bijdragen aan de toename van fietsgebruik internationaal - Op woensdag 27 juni organiseert Dutch Cycling Embassy een symposium, fietstour en diner in Delft.

Op woensdag 27 juni organiseert Dutch Cycling Embassy een symposium, fietstour en diner in Delft. Als relatie van het netwerk bent u van harte uitgenodigd om vrijblijvend* deel te nemen aan dit evenement. 

Aanmelden
Aanmelding is vereist. Dit kan via de aanmeldknop of door een e-mail te sturen naar info@dutchcycling.nl

*Bij no-show na aanmelding zijn wij helaas genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen.


Interactief Symposium
De veranderingen in de wereld zorgen voor wereldwijde spanningen. Op welke gebieden moet de focus liggen? Wat is er nodig in de USA? Waar moet men op letten in Azië? Welke learnings hebben we uit Velo-city getrokken en hoe buigen we dat om naar acties? Welke rol speelt de nieuwe omgevingsvisie voor de fiets? Op deze en andere vragen gaan we proberen antwoorden te vinden tijdens het interactieve symposium. We starten om 14:00 uur met een plenaire keynote en gaan vervolgens uiteen in diverse breakout sessies. 

Steden in transitie is het overkoepelende thema van het symposium waarbij we inzoomen op hetgeen wij -het netwerk van Nederlandse fietsexperts- nóg meer kunnen doen om bij te dragen aan de groei van fietsgebruik, wereldwijd.

Tour de Dutch Cycling Embassy
Vervolgens zullen we om 17:00 uur onze sportieve en sociale kant laten zien tijdens de Tour de Dutch Cycling Embassy, waar ploegenspel het belangrijkste element vormt. Dit is niet zomaar een fietstocht, maar een event waar niet alleen benen, maar ook hersens worden gekraakt. Samenwerken is essentieel.

Dinner & Drinks
Als alle bollebozen, creatievelingen en doortrappers gerecupereerd zijn, staat er rond 18:30 uur een diner en drankje voor u klaar. 

Programma

13:30 - 14:00 Ontvangst
14:00 - 17:00 Symposium
17:00 - 18:30 Tour de DCE
18:30 - 20:00 Diner

print programmaPrint programma