Begeleidingsgroep ''Fietsers over smalle wegen buiten de bebouwde kom''

Begeleidingsgroep ''Fietsers over smalle wegen buiten de bebouwde kom''

Organisator: CROW-Fietsberaad
Taal: Nederlands
Datum: 19-9-2019, 09:30 - 12:00
Locatie: CROW locatie Utrecht, zaal Metro
Zaal open: 09:00
Graag nodigen we jullie hierbij uit om zitting te nemen in de begeleidingsgroep van het CROW-Fietsberaad project ''Fietsers over smalle wegen buiten de bebouwde kom''. Een project dat we samen met Antea Group uitvoeren.
 • De afgelopen jaren zijn er verschillende projecten/initiatieven geweest om kennis te ontwikkelen over het veilig en comfortabel faciliteren van fietsers over smalle wegen buiten de bebouwde kom. Onder andere de publicatie ‘Plattelandswegen mooi en veilig’. Vanuit CROW, maar ook veel initiatieven van individuele wegbeheerders. Echter, een concreet antwoord op hoe deze smalle wegen onder welke omstandigheden het beste ingericht kunnen worden, is nog beperkt uitgewerkt. De vakwereld heeft daarentegen wel behoefte aan concrete handvatten voor de inrichting van deze smalle wegen. 
   
  In dit project beperken we ons tot de wegvakken en laten we kruispunten vooralsnog buiten beschouwing. Het doel van dit project is het helpen van decentrale overheden en haar adviseurs bij de keuze voor de inrichting van smalle wegen buiten de bebouwde kom. Als hulpmiddel bij deze keuze zien wij voor ons een afwegingskader, opgenomen in een CROW-Fietsberaad-notitie, met voorlopige aanbevelingen en onderzoeksvragen (op basis van bestaande kennis).

  Begeleidingsgroep
  Graag nodigen we jullie uit om over bovenstaande met ons mee te denken door zitting te nemen in de begeleidingsgroep die voor einde van het jaar twee keer bij elkaar komt. De datum voor de eerste bijeenkomst is vastgelegd op donderdag 19 september van 9.30-12.00 uur bij CROW, locatie Utrecht. 

  Bij interesse in deelname in de begeleidingsgroep kan je je aanmelden via de aanmeldlink op deze pagina. 
  Heb je interesse om deel te nemen, maar ben je 19 september verhinderd? Stuur dan een berichtje: klik hier.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Terug naar '2019'
Submenu openen

Begeleidingsgroep ''Fietsers over smalle wegen buiten de bebouwde kom''

Scroll naar boven