Verkeersongevallen landelijk én lokaal in kaart

Verkeersongevallen landelijk én lokaal in kaart

Organisator: VeiligheidNL
Taal: Nederlands
Datum: 10-10-2019, 14:30 - 16:00
Locatie: n.t.b. (centraal in Nederland)
Zaal open: 14:00
Met ons Letsel Informatie Systeem monitoren wij, VeiligheidNL, continu de ontwikkelingen rond ongevallen en letsels in Nederland. Zo brengen we trends in de tijd, risicogroepen, oorzaken en gevolgen van ongevallen in kaart en vormt het systeem de basis voor het letselpreventiebeleid in Nederland. Ieder jaar publiceren wij de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op landelijk niveau. Op donderdag 10 oktober 2019 maken wij tijdens de bijeenkomst ‘Verkeersongevallen landelijk én lokaal in kaart’ de cijfers over verkeersongevallen in 2018 bekend en presenteren wij ontwikkelingen in de tijd.
  • Bovendien vertellen we u tijdens deze middag meer over onze regionale registratie in Utrecht. Door samenwerking met ziekenhuizen en ambulancediensten in die provincie kunnen we sinds dit jaar ook op regionaal en lokaal niveau inzicht geven in het aantal en type slachtoffers, de oorzaken van verkeersongevallen en in de ongevalslocaties. Zie meer informatie op www.veiligheid.nl


    Voor wie?

    De bijeenkomst ‘Verkeersongevallen landelijk én lokaal in kaart’ is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met verkeersveiligheid. Denk hierbij aan bestuurders en beleidsmedewerkers bij landelijke, provinciale en lokale overheden, adviseurs, belangenbehartigers, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Relevantie

Terug naar '2019'
Submenu openen

Verkeersongevallen landelijk én lokaal in kaart

Scroll naar boven