Home - Stedelijke mobiliteit in de 1,5m samenleving

Deze digitale groep is bedoeld voor professionals die werken aan de mobiliteit in de 1,5-m-samenleving. Acquisitie en reclame wordt niet op prijs gesteld. We behouden ons het recht voor om documenten en reacties te verwijderen.

Medio mei 2020 hebben we een eerste versie uitgegeven van een notitie met handreikingen voor deze professionals (klik hier). Gaandeweg willen we deze notitie aanvullen met maatregelen en ervaringen.

Deze digitale groep is een aanvulling op de notitie. Wij nodigen de vakwereld uit om hun maatregelen, ervaringen en ontwerpschetsen te delen via deze groep, door documenten te uploaden. Daarnaast biedt het forum gelegenheid tot discussie. 

Zie ook deze link voor het laatste nieuws over coronamaatregelen op fietsgebied.
 


Wat algemene tips voor het gebruik van deze groep:
  • Bij "Leden" kunt u de personen vinden die lid zijn van deze groep en hun contactgegevens. Via uw MijnFietsberaad-account kunt middels de iconen aangeven welke contactgegevens u allemaal wil tonen. Om deel te kunnen nemen aan een groep moet ten minste uw e-mailadres zichtbaar zijn voor groepsleden.
​       
  • Bij "Forum" kunt u een discussie starten en reageren op bestaande discussies. Ook kunt u zich abonneren op een discussie. Bij een nieuwe reactie ontvangt u automatisch een notificatie. Vindt u een discussie niet meer interessant, dan kunt u zich afmelden hier ook weer afmelden. Bedenk van te voren wel of de discussie ook interessant is voor een groot deel van de groep. Als je een vraag hebt voor één specifiek persoon kun je wellicht beter een rechtstreekse mail sturen. 
  • Bij "Mijn Fietsberaad" vindt u uw eigen overzicht van de groepen waarvan u lid bent.

Deze groep wordt beheerd door Otto van Boggelen. Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem terecht.

Scroll naar boven