Aanbod buitenpompen uitgebreid

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:11-12-2009

Nadat de Heklucht pomp de nodige aandacht trok als een van de eerste fietspompen voor buitengebruik, spelen meer fabrikanten in op deze trend. Zo is er nu een buitenpomp met elektrische aandrijving op de markt verschenen, en een pomp in traditionele uitvoering, maar dan wel vandaalbestendig.


Buitenpompen worden steeds vaker ingezet als service langs bijvoorbeeld fietsroutes of op punten waar veel fietsers komen. De firma Heklucht introduceerde een paar jaar geleden al een design variant waarbij de pomp is geïntegreerd in een fietsnietje. De firma Falco komt nu met een robuust uitgevoerd elektrisch aangedreven pomp. De pomp wordt aangedreven door een compressor, die onder de grond zit. de slang is voorzien van een met staal versterkte luchtslang.
En ook bij de fietsenstalling aan het Kraanplein om Breda is de afgelopen week een nieuw soort fietspomp geplaatst die is ontwikkeld op initiatief van de Gemeente Breda en het bedrijf Delta Products & Sports. Het gaat om een traditionele pomp die werkt op menskracht, maar die wel extra stevig is uitgevoerd en goed bestand tegen de weersinvloeden en vandalisme. 

  • We werken aan een nieuwe reactiemodule. Het plaatsen van reacties is daardoor tijdelijk uitgeschakeld.

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Aanbod buitenpompen uitgebreid

No data found
Scroll naar boven