Breedtetool Fietspaden

  • Soort:Tools
  • Uitgever:CROW-Fietsberaad
  • Datum:21-04-2021
Een (prototype) exceltool waarmee eenvoudig het breedtelabel bepaald kan worden voor een willekeurig fietspad. Ook kan de tool gebruikt worden om gevoeligheidsanalyses uit te voeren.

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
  • Aanbevelingen Breedte Fietspaden

    Deze tool is ontwikkeld als onderdeel van een de Fietsberaadnotitie 'Geactualiseerde aanbevelingen voor de breedte van fietspaden 2022’. Met deze exceltool kan eenvoudig de aanbevolen breedte voor een fietspad bepaald worden. Met de breedtetool kunnen ook gevoeligheidsanalyses uitgevoerd worden, om vragen te beantwoorden als: wat zijn de gevolgen als snorfietsers naar de rijbaan verwezen worden? En: wat zijn de consequenties als de intensiteit verlaagd wordt door spreiding over meer routes?


    Vragen of Opmerkingen?

    We zijn benieuwd naar de reacties uit de vakwereld. Als u de breedtetool gebruikt, kunt u via dit formulier een reactie geven. Verder zijn reacties altijd welkom via fietsberaad@crow.nl. Op basis van de reacties bepalen we hoe en of we verder willen gaan met de geactualiseerde aanbevelingen en de breedtelabels voor fietspaden, die we in deze notitie voorstellen.

Relevantie

Scroll naar boven