CROW treft maatregelen rondom het coronavirus

 • Soort:Nieuws Fietsberaad
 • Datum:13-03-2020
De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn ook aan CROW niet voorbij gegaan. De komende tijd zullen wij daarom verschillende maatregelen nemen om zoveel mogelijk de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hierbij volgen wij de aanwijzingen op van het RIVM

 • Op 12 maart heeft de overheid bekendgemaakt dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die tussen 13 maart 2020 en 3 april 2020 plaatsvinden, niet gehouden kunnen worden. Hier geeft CROW uiteraard gehoor aan. Wij hebben besloten de volgende bijeenkomsten daarom uit te stellen: Dag van het OV (23 maart), Werkconferentie Asfalt-Impuls (25 maart) en Tour de Force Kenniscafé (27 maart).
   
  Campus Talk (19 maart) in Wageningen komt ook te vervallen. Deelnemers worden per mail geïnformeerd en worden automatisch weer ingeschreven voor de Campus Talk in september. Kijk voor aanvullende informatie op: www.managingpublicspace.com
   
  Cursussen die gepland stonden voor deze periode zullen worden uitgesteld. Per bijeenkomst worden de mogelijkheden voor nieuwe data bekeken. Deelnemers en betrokkenen zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd.
   
  Ons werk gaat wel zoveel mogelijk door. Personeel van CROW wordt daarom gevraagd om thuis te werken. Werkgroepen en vergaderingen zullen via communicatiehulpmiddelen zoals conference calls en skype gehouden worden.
   
  De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus zijn hier op de site van het RIVM te vinden.

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

CROW treft maatregelen rondom het coronavirus

No data found
Scroll naar boven