Inspiratiedag Tourpeloton

  • Soort:Nieuws Tour de Force
  • Datum:16-03-2016

Het peloton van de Tour de Force is de laatste maanden aanzienlijk in omvang gegroeid. De ploegen zijn allemaal ingevuld en vertrokken. Een goed moment om nader kennis te maken. Dat gebeurt op de Inspiratiedag Tourpeloton op 20 april.


  • Op de Agenda Fiets van de gezamenlijke overheden in Nederland - de Tour de Force 2020 – staan zes thema’s centraal: financiering, technologie, fietsketens, regionale routes, ruimte en gezondheid en participatie. Per thema is vorig najaar een ploeg aan het werk gezet, onder leiding van zes ploegleiders die worden ondersteund door ploegbegeleiders uit het Tourbureau. De Inspiratiedag is bedoeld voor een nadere kennismaking. Ploeggenoten ontmoeten elkaar, maar ook treffen deelnemers uit de verschillende ploegen elkaar. Dat laatste is belangrijk want niet alleen valt er veel van elkaar te leren, er zijn ook onderwerpen die meerdere ploegen aangaan en die afstemming vragen.

    Filip van As, voorzitter Tourleiding Tour de Force: ‘Op deze dag willen we de ploegen nog beter in het zadel krijgen. Dat is waar wij als Tourleiding voor willen zorgen. Want dan gaat de Tour de Force de doorbraken opleveren waar we naar op zoek zijn. Om dat te bereiken hebben we het enthousiasme, de denkkracht, de frisse blik en de ideeën van iedereen tijdens deze dag hard nodig.’ De inspiratiedag heeft plaats op 20 april in Utrecht. Alle deelnemers aan de ploegen ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

  • We werken aan een nieuwe reactiemodule. Het plaatsen van reacties is daardoor tijdelijk uitgeschakeld.

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Inspiratiedag Tourpeloton

No data found
Scroll naar boven