Schrijf u in voor de Fietsberaad Nieuwsbrief

 Security code

Website met Brabantse routes

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:01-03-2005
Een aantal organisaties in Brabant heeft een website in het leven geroepen waarop alle recreatieve fietsroutes in deze provincie te vinden zijn. &'Routebureau Brabant&' is een initiatief van het Brabants Bureau voor Toerisme, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), Sociaal Economische Samenwerking (SES) West-Brabant, de gemeenten in de Meierij en in Midden-Brabant. Behalve fietsroutes, vermeldt de website ook wandel-, ruiter-, skate-, auto- en vaarroutes.

Een aantal organisaties in Brabant heeft een website in het leven geroepen waarop alle recreatieve fietsroutes in deze provincie te vinden zijn. 'Routebureau Brabant' is een initiatief van het Brabants Bureau voor Toerisme, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), Sociaal Economische Samenwerking (SES) West-Brabant, de gemeenten in de Meierij en in Midden-Brabant. Behalve fietsroutes, vermeldt de website ook wandel-, ruiter-, skate-, auto- en vaarroutes.

Routebureau Brabant tracht het aanbod van routes overzichtelijker te maken en het gebruik van de routes in Brabant te bevorderen door middel van informatieverstrekking, promotie en productontwikkeling.
Daarnaast doet het bureau aan kwaliteitsbewaking, onder meer door goede afspraken te maken met de verantwoordelijke routeorganisaties over de begaanbaarheid van paden en wegen, en het periodiek onderhouden van de routes.
De routes van de organisaties waarmee Routebureau Brabant kwalitatieve afspraken maakt worden in de toekomst voorzien van het logo van Routebureau Brabant.
Daarnaast fungeert het bureau als meldpunt voor klachten. Klachten worden door gezonden naar de verantwoordelijke organisaties.
Meer informatie: Routebureau Brabant

Relevantie

Scroll naar boven