Home - Gebruikers Deelfietsdashboard

Welkom bij de besloten Groep ‘Gebruikers Deelfietsdashboard’ van CROW-Fietsberaad. Via deze groep kunnen gebruikers van het deelfietsdashboard, bestaande uit overheden en deelfietsaanbieders, hun bevindingen en documentatie met elkaar delen.

Het Deelfietsdashboard is een online software tool dat beschikbaar is voor gemeenten en andere stakeholders. Het is een ‘Software as a Service’ (Saas) oplossing die via een login beschikbaar is voor een iedere die daartoe rechten verkregen heeft.

Het Deelfietsdashboard heeft als doel overheden en andere stakeholders inzicht te geven in het functioneren van deelfietssystemen en zo handvatten te bieden voor het realiseren van c.q. sturen op de best mogelijke deelfiets.

Wat algemene tips voor het gebruik van deze groep:
  • Bij "Leden" kunt u de personen vinden die lid zijn van deze groep en hun contactgegevens. Via uw MijnFietsberaad-account kunt middels de iconen aangeven welke contactgegevens u allemaal wil tonen. Om deel te kunnen nemen aan een groep moet ten minste uw e-mailadres zichtbaar zijn voor groepsleden.
​       
  • Bij "Forum" kunt u een discussie starten en reageren op bestaande discussies. Ook kunt u zich abonneren op een discussie. Bij een nieuwe reactie ontvangt u automatisch een notificatie. Vindt u een discussie niet meer interessant, dan kunt u zich afmelden hier ook weer afmelden. Bedenk van te voren wel of de discussie ook interessant is voor een groot deel van de groep. Als je een vraag hebt voor één specifiek persoon kun je wellicht beter een rechtstreekse mail sturen. 
  • Bij "Mijn Fietsberaad" vindt u uw eigen overzicht van de groepen waarvan u lid bent.
Scroll naar boven