Kenniscentrum voor fietsbeleid

Whitepaper Lopen en Fietsen: Goud in handen (versie raadsleden)

Over Morgen , Tour de Force; CROW; VNG
2018

Deze notitie is opgesteld in het kader van doelstelling 9 'De fiets in de omgevingsvisie' uit de nationale agenda fiets (Tour de Force 2020). Deze versie is speciaal bedoeld voor raadleden.

Bestand. Klik om de link te openen (opent in een nieuw venster):

Lopen en fietsen biedt oplossingen voor diverse ruimtelijke uitdagingen en versterkt een integrale kijk op de leefomgeving. Het doel van dit whitepaper is om betrokken professionals van overheden en andere partijen, zoals verkeerskundigen, ruimtelijk ontwerpers, gezondheidsdeskundigen en lokale organisaties actief in het sociale domein, te inspireren en concrete handvatten te bieden

Tour de Force
2018
Nieuwe colleges worden gevormd en alle gemeenten werken vanwege de Omgevingswet aan lokale omgevingsvisies en omgevingsplannen. Hoe houden we onze steden en dorpen bereikbaar, en hoe stimuleren we dat meer mensen zich op een gezonde manier verplaatsen? Hoe kunnen we de fiets inzetten om onze omgeving leefbaar en aantrekkelijk te houden?
Nieuws
2018
Het leven in de stad kan een stuk gezonder als de overheid hieraan meer aandacht geeft. Dat concludeert de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) in zijn advies ‘De stad als gezonde habitat: gezondheidswinst door omgevingsbeleid’.
Notitie
Over Morgen , Tour de Force, CROW, VNG
2018
Deze notitie is opgesteld in het kader van doelstelling 9 'De fiets in de omgevingsvisie' uit de nationale agenda fiets (Tour de Force 2020).

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: