Nieuw: de Ontwerpwijzer Voetgangers!

  • Soort:Nieuws Fietsberaad
  • Datum:02-11-2023
Vandaag wordt op het Nationaal Verkeerskunde Congres in Amsterdam de eerste Ontwerpwijzer Voetgangers van CROW gelanceerd! Ben jij bezig met beleid rondom voetgangers? Dan is deze ontwerpwijzer onmisbaar in je werk. Het is hèt handboek voor iedere professional die werkt aan een toegankelijke, veilige en aantrekkelijke omgeving voor voetgangers.

De Ontwerpwijzer Voetgangers is hèt handboek voor iedere professional die werkt aan een toegankelijke, veilige en aantrekkelijke omgeving voor voetgangers. De ontwerpwijzer biedt de kennis die nodig is bij het maken van voetgangersbeleid, het vaststellen van het voetgangersnetwerk, het ontwerpen van voetgangersvriendelijke infrastructuur en het beheer en onderhoud ervan.
 
De Ontwerpwijzer Voetgangers is nu beschikbaar als onderdeel van de Kennismodule Voetgangers in de Online kennisbank van CROW. Heb je nog geen toegang tot deze kennismodule? Neem een abonnement en je kunt direct aan de slag met de ontwerpwijzer en andere CROW-kennis over voetgangers(beleid). Wil je alvast even rondkijken in de Online Kennismodule Voetgangers? Dat kan. Bekijk de kennismodule zonder inlog. In januari 2024 verschijnt de ontwerpwijzer ook in boekvorm, deze is al te bestellen als pre-order.
 
Natuurlijk vind je bij CROW nog veel meer kennis op het gebied van voetgangers. Bekijk onze themapagina voor een compleet overzicht.
 

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Nieuw: de Ontwerpwijzer Voetgangers!

Scroll naar boven