Document uploaden

Heb jij een onderzoeksrapport, een beleidsplan of iets anders op het thema fiets (en/of voetganger) waar andere fietsprofessionals hun voordeel mee kunnen doen? Deel het dan via de kennisbank van CROW-Fietsberaad!

Onze kennisbank is volledig openbaar beschikbaar, en daarom willen we graag zoveel mogelijk relevante kennis voor fietsprofessionals ontsluiten. Wij delen wat wij kunnen, maar het kan natuurlijk dat wij een kennisdocument missen. Heb jij een kennisdocument over fiets of fietsbeleid wat je graag wilt delen in de kennisbank van CROW-Fietsberaad? Deze kun je uploaden via onderstaand formulier.

Dit formulier vul je in naar aanleiding van het document dat je wilt uploaden. Hou er rekening mee dat de informatie correct is en openbaar gedeeld mag worden. Na het uploaden controleert onze webredactie het document. Als er iets niet klopt of eventuele vragen zijn, nemen we contact met je op via jouw account. Zo niet, dan keuren we het document goed en komt het online in de Kennisbank te staan.

Heb je vragen, of hulp nodig bij het invullen van formulier? Neem dan contact op met fietsberaad@crow.nl.

Bedankt voor je bijdrage!
 
Scroll naar boven