Kenniscentrum voor fietsbeleid

Artikelen

Otto van Boggelen - Fietsberaad , Fietsverkeer
2006
Samenvatting van een rapport van Rianka Rijnhout (RU Utrecht) over de aansprakelijkheid van wegbeheerders bij eenzijdige ongevallen.
2006
Breukelen importeerde, in het kader van het luchtkwaliteitsbeleid, de Vlaamse actie Met belgerinkel naar de winkel.
Ron Hendriks , Fietsverkeer
2006
BVOM heeft in Overijssel een pilotproject uitgevoerd met handhaving in 30km gebieden en op basis van subjectieve onveiligheid. Resultaten uiteenlopend en vooral nog niet echt helder.
Dirk Ligtermoet , Fietsverkeer
2006
Eindhoven plaatste twee experimentele fietsparkeersystemen: Lock'n'Go (beveiligde klemmen; succesvol) en de Bikedispenser (auto, natransportstalling; nog geen succes).
Ron Hendriks , Fietsverkeer
2006
Overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in digitale routeplanners voor fietsverkeer: Utrecht, Zuid-Holland, Amsterdam en enkele duitse planners.
Dirk Ligtermoet , Fietsverkeer
2006
Een overzicht van de realisaties van fietsstraten. De laatste jaren zijn er in veel gemeenten fietsstraten aangelegd, met uiteenlopende vormgeving.
Otto van Boggelen , Fietsverkeer nr. 14, oktober 2006, Pag 10-14.
2006
In 2006 zijn 19 regionale netwerkanalyses uitgevoerd om de meest efficiënte oplossingen voor problemen op HWN en OWN te vinden. Hoe zat de fiets daarin?
Ursula Lehner-Lierz , Fietsverkeer
2006
In de fietshoofdstad van Zwitserland is de laatste jaren vooral het OV uitgebreid. Maar ook zijn de fietsvoorzieningen continu verbeterd. Met slechts 30% autoverplaatsingen als gevolg.
Dirk Ligtermoet , Fietsverkeer
2006
Artikel uit Fietsverkeer over de eerste gratis bewaakte NS-stalling in Zutphen.
Karin Broer , Fietsverkeer
2006
De praktische kant van verkeerslessen op scholen blijft vaak onderbelicht. Overzicht van de vele hobbels.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: