Kenniscentrum voor fietsbeleid

Artikelen

Ron Hendriks , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel inventariseert wat er de afgelopen jaren is gedaan om dodehoekongevallen te voorkomen en welke initiatieven er op dit moment lopen.
Karin Broer , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel waarin de vraag centraal staat of communicatie en marketing een extra impuls kunnen geven aan het gebruik van fietsinfrastructuur.
Martin Enserink , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel over de eerste ervaringen met het fietsverhuursysteem Vélib in Parijs.  
Karin Broer , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel over de mogelijkheden om de sociale veiligheid rond de bewaakte stalling op Amsterdam Amstel te verbeteren. Het onderzoek leidde ook tot landelijke aanbevelingen..
Rik de Groot , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel over de vraag of je boven gasleidingen op een verantwoorde manier fietspaden van asfalt kunt aanleggen. EnergieNed en wegbeheerders zitten niet altijd op één lijn. 
Otto van Boggelen , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel over de gevaren van paaltjes op fietspaden. Globale ongevallencijfers en goede en slechte voorbeelden worden toegelicht.
Ron Hendriks , Fietsverkeer nr. 17
2007
Artikel over de plannen van 's-Hertogenbosch om fiets en openbaar vervoer over eigen routes te leiden zodat meer mogelijkheden ontstaan om te investeren in ruimtelijke kwaliteit en ruimtelijke verdichting.  

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen. Vul a.u.b. uw e-mailadres in om uw registratie te controleren

E-mail: