Excursie 's-Hertogenbosch

Excursie 's-Hertogenbosch

Datum: 1-7-2010 13:00
Locatie: Oranjegalerij Oude Stadhuis. Markt 1, ’s-Hertogenbosch
Wederom organiseert het Fietsberaad vlak voor de zomervakantie een fiets-excursie. De nadruk ligt op bekijken en ervaren. Dit jaar is 's-Hertogenbosch aan de beurt.
  • De gemeente 's-Hertogenbosch werkt hard aan een fietsvriendelijke stad.  Dit doet ze niet alleen, maar samen met de Fietsersbond, provincie, ondernemers en alle Bosschenaren. In maart 2009 is door het college van B&W het plan "Lekker Fietsen" vastgesteld waarin de fietsambities van de gemeente zijn verwoord.  Het plan is ambitieus. Tot 2015 is € 16,5 miljoen beschikbaar voor fietsmaatregelen in 's-Hertogenbosch, inclusief langdurige integrale communicatie.  Op 1 juli starten we met een korte presentatie van het plan "Lekker Fietsen". Vervolgens krijgen we een uitleg over de route die we gaan fietsen en wat we dan gaan zien, waaronder: Programma Fietstocht ’s-Hertogenbosch donderdag 1 juli 2010 12.30 uur      Ontvangst in Oranjegalerij Oude Stadhuis ’s-Hertogenbosch 13.00 uur      Welkom door Fietsberaad 13.05 uur      Presentatie ‘Lekker Fietsen’ in ’s-Hertogenbosch De ambities - Bert Pauli - wethouder verkeer. Het fietsbeleid - Koen van Waes en Arnold Bongers - verkeersambtenaren. Toelichting op de fietstocht. 13.50 uur      Vragen, reflectie, discussie over het fietsbeleid en wat we gaan zien 14.20 uur      Naar de fietsen 14.30 uur      Fietstocht (zie kaartje) A. De binnenstad, waar fietsers overal mogen fietsen. B. Fietsdiefstalaanpak en diverse (gratis) bewaakte stallingen. C. Transferia, prima ontsloten per fiets en voorzien van fietsenstallingen. D. Fietsstraten, karakteristiek voor 's-Hertogenbosch. E. Rotondes met fietspaden in twee richtingen in de voorrang. F. De combinatie van recreatieve en utilitaire fietsverbindingen. 16.30 uur Borrel in binnenstad
  • Aan de bijeenkomst hebben 49 mensen deelgenomen. 40 deelnemers hebben een evaluatieformulier ingevuld. Iets minder dan de helft van de deelnemers vond de bijeenkomst erg nuttig voor hun werk, en iets meer dan de helft vond hem redelijk nuttig en geen van de deelnemes vonden hem weinig nuttig. De deelnemers gaven gemiddeld het rapportcijfer 7,7 voor de bijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven