Zoekresultaten

5878 resultaten
Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
... Volgende Laatste
Strategisch Plan Verkeersveiligheid zet in op risicogestuurde aanpak
In het zojuist verschenen Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030 schetsen overheden hun nieuwe visie op de aanpak van het verkeersveiligheidsbeleid. De risicogestuurde aanpak staat daarbij centraal. De kenmerken van de kwetsbare verkeersdeelnemer gelden als ontwerpcriterium bij het ontwerp van infrastructuur.
Landelijk Actieplan Verkeersveiligheid 2019-2021
Het LAP bevat de maatregelen die  de komende twee jaar genomen worden door de rijksoverheid in samenwerking met maatschappelijke partners ter uitvoering van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030.
Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030 - Veilig van deur tot deur
Het Rijk, de provincies, de gemeenten en de vervoerregio’s hebben samen met maatschappelijke partijen een.nieuwe aanpak bedacht en beschreven om de verkeersveiligheid structureel te verbeteren.
Steeds meer slachtoffers onder oudere fietsers
Ouderen fietsen steeds meer en dus vallen er meer slachtoffers bij verkeersongevallen. Driekwart van de verkeersdoden onder fietsers zijn 60-plussers.
Monitor Verkeersveiligheid 2018 - Achtergrondinformatie en onderzoeksverantwoording
Achtergrondrapport bij de Monitor Verkeersveiligheid 2018 met informatie over de ontwikkelingen in aantallen verkeersdoden en ernstig verkeersgewonden; ontwikkelingen in demografie, mobiliteit en risico; ontwikkelingen in verkeersveiligheidsindicatoren, en genomen verkeersveiligheidsmaatregelen.
Fietsparkeermeting rondom stationsgebied Lelystad centrum
In opdracht van de gemeente Lelystad heeft Keypoint Consultancy onderzoek gedaan naar het gebruik van de fietsparkeervoorzieningen rondom het stationsgebied. De gemeente wil meer inzicht krijgen over de fietsparkeervoorzieningen rondom het stationsgebied, zodat ze deze inzichten kan gebruiken in de afweging van keuzes. De conclusies zijn opgenomen in dit onderzoeksrapport.
Handboek handhaving fietsparkeren
In het handboek handhaving fietsparkeren staat hoe de gemeente Amsterdam de fietsparkeerregels handhaaft.
Cycling in the Netherlands
This factsheet is a joint publication from KiM Netherlands Institute for Transport Policy Analysis and the National institute for Public Health and the Environment (RIVM), commissioned by the Ministry of Infrastructure and Water Management and the Ministry of Health, Welfare and Sport. Additional input was provided by the Dutch Cycling Embassy and Hugo Cycling.
Vlaanderen omarmt de speed-pedelec
De overheid in Vlaanderen is serieus geïnteresseerd in de speed-pedelec. Dat blijkt onder meer uit het feit dat het Vlaams Departement Omgeving medewerkers op de snelle fietsen laat proefrijden.
Drenthe werkt aan opzetten fietsmonitor
De provincie Drenthe is samen met de twaalf Drentse gemeenten, bedrijfsleven, Regio Groningen Assen, CROW en het ministerie van IenW bezig met het opzetten van dashboard waarmee de ontwikkelingen in het fietsen nauwkeurig zijn bij te houden.
Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
... Volgende Laatste
Scroll naar boven