Zoekresultaten

6474 resultaten
Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
... Volgende Laatste
Oplaadtegel voor elektrische fiets in productie
De oplaadtegel voor elektrische fietsen waarmee fietsen via de standaard worden opgeladen zal binnenkort in productie komen.
Fietsapps die voor eerder groen zorgen zijn te manipuleren
Een Nederlandse beveiligingsbedrijf is erin geslaagd de fietsapps die intelligente verkeerslichten aansturen te hacken. Ze waren in staat grote stromen fietsers te simuleren en konden in principe zo het netwerk ontregelen.
Bij een doorfietsroute hoort een doorfietsrotonde
De situatie komt vaak voor: buiten de bebouwde kom een breed eenzijdig tweerichtingenfietspad, en binnen de dorpskern aan weerszijden een fietsstrook. Maar hoe verbind je die twee zaken? Met een doorfietsrotonde.
Verkeersborden in Nederland digitaal beschikbaar
In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en regionale overheden worden de gegevens van alle verkeersborden in Nederland digitaal opgeslagen en beschikbaar gesteld.
Meer ouderen fietsen verder, dus vallen er meer verkeersslachtoffers
Het CBS bevestigt nog eens dat vooral het aantal fietsslachtoffers onder ouderen toeneemt. Maar dat komt vooral omdat er meer ouderen zijn.
Notitie stedelijke mobiliteit in de 1,5m-samenleving
UPDATE: aangepaste versie op basis van de actuele situatie, nieuwe inzichten en opgedane ervaringen. Deze notitie biedt handreikingen voor gemeenten om de stedelijke mobiliteit in de 1,5m-samenleving in goede banen te leiden. Het betreft de tweede versie. Voor een volgende versie ontvangen we graag uw suggesties, reacties en vooral concrete plannen of maatregelen. Mail deze svp aan fietsberaad@crow.nl.
Google maakt het mogelijk een complete reis te plannen met een deelfiets
Google introduceert in tien wereldsteden de mogelijkheid om deur-tot-deur aanwijzingen te krijgen, in combinatie met het gebruik van een deelfiets.
Draagvlak voor verkeersmaatregelen in verband met het coronavirus
In dit onderzoek is bekeken in hoeverre er draagvlak is voor maatregelen die afstand houden in het verkeer ondersteunen.
Weggebruikers zien graag meer ruimte bij verkeerslichten
Maatregelen als extra opstelruimte en meer groen bij het verkeerslicht zouden fietsers en voetgangers helpen meer afstand te houden. Fietsers opschuiven van het fietspad naar de rijbaan ziet men minder zitten.
Gebruik elektrische fiets neemt toe in Corona-tijd
De elektrische fiets wordt momenteel vaker gebruikt dan vóór de coronacrisis.
Eerste Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
... Volgende Laatste
Scroll naar boven