Nieuwsbrieven

 Nieuwsbrief Fietsberaad

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van fietsbeleid- en kennis? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van CROW-Fietsberaad. Hier wordt aan het begin van de maand een overzichtelijke samenvatting gegeven van het belangrijkste fietsnieuws van de afgelopen tijd.

Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief!
 
 

 Nieuwsbrief Tour de Force 

Tour de Force is een krachtige samenwerking tussen overheden, marktpartijen, maatschappelijke organisaties, kennisinstituten en platforms die zich inzetten voor een sterker fietsbeleid in Nederland. In deze samenwerking wordt aan de hand van een vijftal ploegen constant aan relevante fietsprojecten gewerkt. Met de nieuwsbrief van Tour de Force blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze thema's, en Tour de Force als geheel!

Schrijf je in via de knop onderaan de website van Tour de Force.

 
Nieuwsbrief Platform Veilig Fietsen

Platform Veilig Fietsen publiceert ​4x per jaar een themanieuwsbrief waarin kennis rond een actueel of belangrijk thema met betrekking tot fietsveiligheid centraal staat. Op deze pagina vind je een overzicht van de gepubliceerde edities.

Schrijf je in via de knop onderaan de website van Platform Veilig Fietsen.
 
 

Nieuwsbrief Bijeenkomsten

Op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten die worden georganiseerd via CROW? Dat kan! Deze nieuwsbrief zorgt dat jij tijdig bericht krijgt over nieuwe webinars, seminars, en meer. En als je interesse hebt, kun je je meteen op www.fietsberaad.nl aanmelden voor de bijeenkomst.

Inschrijven doe je zo:
  • Maak een Fietsberaad-account (rechtsboven op deze pagina);
  • Log in;
  • Schrijf je daarna onderaan deze pagina in voor de Bijeenkomsten nieuwsbrief!
 


‘Benieuwd naar ons beleid rondom het plaatsen van kennisdocumenten? Lees dan de Disclaimer Nieuwsberichten CROW-Fietsberaad en Social Media.’
Scroll naar boven