Regiobijeenkomst Fietsbeleid voor raadsleden en wethouders - Utrecht

Regiobijeenkomst Fietsbeleid voor raadsleden en wethouders - Utrecht

Datum: 4-2-2015, 19:00 - 21:45
Locatie: Vergadercentrum "Vredenburg 19", Vredenburg 19, 3511 BB Utrecht
Begin 2015 organiseren CROW-Fietsberaad en de VNG drie regiobijeenkomsten over fietsbeleid voor raadsleden en wethouders. Met de bijeenkomsten willen we inspiratie, informatie, ideeën en concrete handvatten bieden aan raadsleden en wethouders.
  • De bijeenkomst in Utrecht vindt plaats op woensdag 4 februari en start om 19.00 uur en eindigt om 21.45 uur.  Doel Met de bijeenkomsten willen we inspiratie, informatie, ideeën en concrete handvatten bieden aan raadsleden en wethouders om nieuwe impulsen te geven aan fietsbeleid en werkelijke verbeteringen te bewerkstelligen voor fietsers. Programma 19.00 uur Welko en korte kennismaking, CROW-Fietsberaad. 19.10 uur Het fietsbeleid van de gemeente utrecht, wethouder Lot van Hooijdonk. 19.35 uur Actuele thema's in fietsbeleid, CROW-Fietsberaad. 20.00 uur Het fietsbeleid van de gemeente Houten, wethouder Kees van Dalen 20.25 uur Korte pauze 20.40 uur Aanpak verkeersveiligheid en fietsparkere, CROW-Fietsberaad 21.05 uur De fietsambities van de gemeente Dordrecht, enkele Dordse raadsleden 21.30 uur De toekomstige agenda fietsbeleid, CROW-Fietsberaad Doelgroep Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor wethouders en raadsleden. Oproep Heeft u zich de afgelopen jaren zelf ingezet voor concrete verbeteringen voor fietsers in uw gemeente, heeft u daarmee ook echt dingen voor elkaar gekregen en wilt u hierover wat vertellen op de bijeenkomst? Meldt u zich dan aan via als spreker deze link.
  • Het totaal aantal deelnemers was 24. 20 deelnemers hebben een evaluatieformulier ingevuld. 12 mensen vonden de bijeenkomst zeer nuttig voor hun werk, 7 mensen redelijk nuttig en 1 persoon vond het weinig nuttig. Als waardering voor de bijeenkomst gaven de deelnemers gemiddeld het rapportcijfer 7,7.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Terug naar '2015'
Submenu openen

Regiobijeenkomst Fietsbeleid voor raadsleden en wethouders - Utrecht

Scroll naar boven