Regionaal Ontwerperscafe fietsvoorzieningen regio Arnhem Nijmegen

Regionaal Ontwerperscafe fietsvoorzieningen regio Arnhem Nijmegen

Datum: 8-6-2015, 13:00 - 16:45
Locatie: Hotel Haarhuis, Arnhem
Op maandag 8 juni organiseert CROW-Fietsberaad in samenwerking met de regio Arnhem-Nijmegen een Regionaal Ontwerperscafé fietsvoorzieningen.
  • Tijdens deze middag leggen verkeerskundige ontwerpers hun actuele complexe ontwerpopgaven aan de hand van kaartmateriaal en schetsen op enkele tafels neer. Deze opgaven worden met collega’s uit andere gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen en enkele deskundigen vanuit CROW-Fietsberaad, de Fietsersbond, VVN en de politie, in kleine groepjes besproken. In een informele setting worden de opgaven met elkaar van alle kanten bekeken en bediscussieerd, op zoek naar creatieve oplossingen. Alle besproken opgaven en mogelijke oplossingen worden na de pauze plenair gepresenteerd, zodat aanvullende suggesties worden verkregen van alle aanwezigen en iedereen daarvan kan kennisnemen, ter lering en inspiratie. Aan de bijeenkomst kunnen alleen verkeerskundig ontwerpers (en beleidsmedewerkers verkeer) uit de regio Arnhem-Nijmegen deelnemen. Zij worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.
  • Het totaal aantal deelnemers was 19. 16 deelnemers hebben een evaluatieformulier ingevuld. 12 mensen vonden de bijeenkomst zeer nuttig voor hun werk en 4 mensen redelijk nuttig. Als waardering voor de bijeenkomst gaven de deelnemers gemiddeld het rapportcijfer 7,8.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Terug naar '2015'
Submenu openen

Regionaal Ontwerperscafe fietsvoorzieningen regio Arnhem Nijmegen

Scroll naar boven