Fietstocht Groningen

Fietstocht Groningen

Datum: 1-6-2016, 11:00 - 16:00
Locatie: Vergadercentrum Remonstrantse Kerk, Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen
De gemeente Groningen en CROW-Fietsberaad nodigen u graag uit voor de jaarlijkse fietstocht van CROW-Fietsberaad. Die vindt dit jaar plaats op woensdag 1 juni in de stad Groningen, daags voordat het Nationaal Fietscongres daar van start gaat.
  • We worden ‘s ochtends om 11.00 uur ontvangen door de gemeente en krijgen dan uitleg over het Groningse fietsbeleid en over wat we op de fietstocht door de stad allemaal te zien krijgen. Na een quick-lunch stappen we onder leiding van enkele gidsen in groepen op de fiets voor de fietstocht. Tijdens de fietstocht krijgt u veel typisch Groningse fietsoplossingen te zien. Wat dacht u van het vermaarde Stadsbalkon bij het Hoofdstation, de slimme fietsroutes naar Zernike Campus of de fietssnelwegen naar de omliggende dorpen? En hebt u al eens meegemaakt dat alle fietsers tegelijk groen krijgen op een kruispunt met verkeerlichten? Rond 16.00 uur eindigen we op het Zuiderdiep met een drankje. Uiteraard zorgen we voor fietsen. Ongeveer twee weken voor de fietstocht ontvangt u een definitief programma met precieze informatie over de ontvangstlocatie e.d.   Het aantal deelnemers is beperkt tot 60, dus wees er snel bij! Aanmelden kunt u hier en is mogelijk tot uiterlijk 13 mei. Bij teveel aanmeldingen krijgen medewerkers van gemeenten en provincies voorrang.   De Fietstocht maakt onderdeel uit van het pre-congres van het Nationaal Fietscongres. Voor deelname aan het Fietsdiner op woensdagavond 1 juni en aan het Fietscongres op donderdag 2 juni. kunt u zich aanmelden op de website van het fietscongres: www.nationaalfietscongres.nl   Met vriendelijke groet, ook namens de stad Groningen,   Otto van Boggelen Programmamanager CROW-Fietsberaad
  • Fietstocht Groningen op 01 juni 2016 Het totaal aantal deelnemers was 40. 37 deelnemers hebben een evaluatieformulier ingevuld. 23 mensen vonden de fietstocht zeer nuttig voor hun werk, 14 mensen redelijk nuttig. Als waardering voor bijeenkomst gaven de deelnemers gemiddeld het rapportcijfer 8,0.  

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven