Bijeenkomst kopgroep E-kluizen

Bijeenkomst kopgroep E-kluizen

Datum: 8-5-2019, 14:00 - 16:00
Kopgroepbijeenkomst omtrent E-kluizen. De bijeenkomst is bedoeld voor overheden die al E-kluizen hebben of een serieuze interesse in E-kluizen hebben.
  • Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van overheden die een impuls willen geven aan de kwaliteit van fietsparkeervoorzieningen bij OV-haltes. Het gaat in de eerste plaats om ervaringen met elektronische fietskluizen. Daarnaast kunnen ook andere innovaties aan de orde komen. Daarnaast nodigen we elke keer een marktpartij uit om een presentatie te geven.

    Op de agenda staat een rondje langs overheden die recent ervaring hebben opgedaan met e-kluizen of plannen hebben deze toe te passen. Het betreft onder meer de provincies Gelderland, Utrecht, Groningen, Drenthe, Fryslân, Noord- en Zuid-Holland. Wat is de stand van zaken? Waar loopt men tegen aan? Welke zaken kunnen we gezamenlijk oppakken?

    CROW-Fietsberaad zal cijfers en ervaringen presenteren over de pilot Zeist met de e-kluizen in 2018.

    De marktpartij die we uitgenodigd hebben is WOW-solutions. Dit Vlaamse bedrijf biedt onder andere een dataplatform dat gebruikt kan worden voor de verhuur van allerlei modaliteiten. Ook e-kluizen kunnen hier op aangesloten worden.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Terug naar '2019'
Submenu openen

Bijeenkomst kopgroep E-kluizen

Scroll naar boven