Excursie: Fietsparkeerinnovaties in de praktijk

Excursie: Fietsparkeerinnovaties in de praktijk

Organisator: Ministerie I&W, NS, ProRail, gemeente Utrecht, CROW-Fietsberaad
Datum: 20-11-2019, 09:30 - 12:00
Locatie: CROW-locatie Utrecht (Jaarbeursplein 22, tegenover het NH-hotel)
Bijeenkomst capaciteit: 60
Voorafgaand aan het Fietsparkeercongres 2019 is er de mogelijkheid tot een rondleiding langs verschillende fietsparkeerinnovaties in de praktijk, rondom Utrecht Centraal. Deze rondleiding start bij CROW-locatie Utrecht (Jaarbeursplein 22, tegenover het NH-hotel).

 • Programma
  De inloop is tussen 09.30 en 10.00 uur. Tijdens de inloop zullen er een aantal innovatieve oplossingen (waaronder de OV-fiets met slim slot) te zien zijn. Daarna zullen de deelnemers, verdeeld over kleinere groepen, langs de fietsenstallingen bij het Jaarbeursplein, Stationsplein en Vredenburgplein gaan. Op locatie zal een en ander worden toegelicht door NS, ProRail of de gemeente Utrecht over de innovatieve systemen en het beleid achter de stallingen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor (het parkeren van) deelfietsen wordt er naar gestreefd handhaving in de praktijk te laten zien.

  Praktische informatie
  De inloop start om 09.30 uur en de rondleiding duurt tot ongeveer 12.00 uur. Naderhand zal er lunch klaar staan voor de deelnemers. Om 13.00 uur start het Fietsparkeercongres 2019, bij NS Trefpunt (Laan van Puntenburg 100). Dit is ongeveer tien minuten lopen vanaf CROW-Utrecht.

  Begin november ontvangt u een definitieve bevestiging voor deelname aan de excursie. 

  Let op! Deze excursie richt zicht primair op overheden, bij een hoger aantal aanmeldingen hebben medewerkers van overheden en deelnemers van het Fietsparkeercongres 2019 voorrang.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Terug naar '2019'
Submenu openen

Excursie: Fietsparkeerinnovaties in de praktijk

Scroll naar boven