Kenniscafé - Lopen en fietsen in de Omgevingswet 3: Samen is niet alleen

Kenniscafé - Lopen en fietsen in de Omgevingswet 3: Samen is niet alleen

Organisator: Tour de Force
Taal: Nederlands
Datum: 18-1-2021, 13:00 - 15:00
Locatie: Online via Zoom
Zaal open: 12:55
Om meer ruimte te maken voor lopen en fietsen is samenwerking met diverse domeinen zeer waardevol. Al deze domeinen kennen hun eigen professionele taal. Daarom gaan we in het derde kenniscafé het hebben over het creëren van tussentaal. Kom langs in het café en doe ideeën op over hoe je effectief communiceert met je collega’s uit diverse domeinen.
 • In het vorige kenniscafé oefenden we om teksten uit de visie te vertalen naar een Omgevingsplan en Omgevingsprogramma. Er leefden nog veel vragen en ideeën. Op 18 januari bieden we u nog een mogelijkheid om vragen beantwoord te krijgen over het Omgevingsplan en Omgevingsprogramma. Herbert Korbee is aanwezig om in te gaan op de vragen die u heeft.
   
  Na de pauze staat samenwerken centraal. We willen lopen en fietsen terug zien in plannen, maar hoe zorgen we er nu voor dat we hierin slagen? Op ons pad komen we collega’s tegen die anders opgeleid zijn en andere taal gebruiken. Maarten Hoorn van Platform 31 neemt ons mee in een aantal strategieën. Maarten heeft dit voor het gezondheidsdomein uiteen gezet en deelt de lessen graag met ons. Door middel van een oefening gaan we aan de slag om elkaars taal te leren spreken als sleutel tot succes!


  Programma

  13.00  -  Q&A over het Omgevingsplan en -programma met jurist Herbert Korbee
  13.55  -  Pauze
  14.05  -  Maarten Hoorn over strategieën om te verbinden
  14.15  -  Verstaan we hetzelfde?
  14.50  -  Afronden

Relevantie

Terug naar '2021'
Submenu openen

Kenniscafé - Lopen en fietsen in de Omgevingswet 3: Samen is niet alleen

Scroll naar boven