Webinar COVID-19 en gevolgen voor ons (reis-)gedrag

Webinar COVID-19 en gevolgen voor ons (reis-)gedrag

Organisator: CROW
Datum: 25-3-2021, 14:00 - 15:30
Er wordt veel over geschreven: de effecten van de COVID-19 pandemie op ons huidige en toekomstige reisgedrag. TIjdens dit gratis webinar wordt ingegaan op binnenkort te verschijnen resultaten van twee onderzoeken rond deze thematiek. 
  • In deze sessie gaat CROW en o.a. het ministerie van IenW in op uitkomsten uit deze onderzoeken op drie niveaus:

    Korte termijn: 
    Wat halen we uit de lopende monitor die het afgelopen jaar verscheen vanuit IenW? Welke ontwikkelingen en trends zien we hierin?

    Midellange termijn: 
    Het Landelijk reizigersonderzoek 2020: met dit onderzoek zijn de trends in kaart gebracht in de mobiliteit voor verschillende reismotieven, maar met speciale aandacht voor woon-werk verkeer.
    Een viertal regio’s is afgelopen jaar aangesloten op dit onderzoek waarbij er voor twee regio’s ook extra respondenten zijn meegenomen. Zij zullen hun ervaringen delen.

    Lange termijn:
    We geven highlights uit het binnenkort te publiceren rapport Langetermijneffecten coronacrisis op mobiliteit dat opgesteld is door CROW-KpVV in nauwe samenwerking met het IPO en  het ministerie van IenW.

    Na het delen van de resultaten gaan we met elkaar in gesprek over wat we zien als aanknopingspunten voor huidig en toekomstig beleid.

    Het webinar wordt gegeven in Zoom

Relevantie

Terug naar '2021'
Submenu openen

Webinar COVID-19 en gevolgen voor ons (reis-)gedrag

Scroll naar boven