Nationaal Verkeerskundecongres

Nationaal Verkeerskundecongres

Organisator: Acquire Publishing B.V., CROW
Datum: 2-11-2022 08:30 - 3-11-2022 17:30
Locatie: Groningen
Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2022 organiseren Acquire Publishing B.V. en CROW het Nationaal Verkeerskundecongres. 
  • NATIONAAL VERKEERSKUNDECONGRES

    Kom ook verbinden, praten, discussiëren en elkaar ontmoeten tijdens hét congres voor en door verkeerskundigen en mobiliteitsprofessionals! Volg een boeiend programma vol nieuwe inzichten, bezoek sessies gebaseerd op papers geschreven door jouw vakgenoten en blijf vooral voor de spetterende afsluiting en de gezellig borrel. We ontmoeten je graag op 2 en 3 november tijdens het Nationaal Verkeerskundecongres!
     

    De toekomst van mobiliteit

    Gastheer provincie Groningen kijkt vooruit, naar de toekomst van onze mobiliteit. Onze mobiliteit is altijd in beweging. Van paard en wagen naar de vliegende auto en de hyperloop – maar ook van dagelijks tientallen kilometers forenzen naar lopen, naar je thuiswerkplek of de bakker om de hoek. Hoe we onze steden en dorpen inrichten bepaalt hoe ons mobiliteitssysteem kan en moet functioneren. Iedereen elektrisch – of dat nu om een eigen auto of een deelsysteem gaat – betekent ook een andere toekomst voor ons energienetwerk. De keuzes die we vandaag maken, bepalen hoe onze steden, dorpen, onze snelwegen, onze reisbewegingen en ons dagelijks leven eruit zal zien. Kijk en denk je mee, naar een hoopvolle toekomst?

Relevantie

Scroll naar boven