Webinar: Een toegankelijke reis loont

Webinar: Een toegankelijke reis loont

Datum: 5-10-2023, 10:30 - 12:00
Locatie: Online
Om deel te nemen aan de samenleving is de toegankelijkheid van het verkeers- en vervoerssysteem en de openbare ruimte heel belangrijk. Daarom organiseert CROW op 5 oktober in de week van de toegankelijkheid samen met Kennis over zien en DOVA het webinar: Een toegankelijke reis loont!
 • We nemen je mee in de wereld van stations, stationskwartieren en de route er naartoe. De publicatie over toegankelijkheid van stationskwartieren van Kennis over Zien is dan net verschenen en we geven de laatste informatie over het project ‘stationstopologie’ vanuit DOVA over toegankelijkheidsdata van stations.

  PROGRAMMA
  • 10:30 – 10:45 Welkom en introductie door Wilma Slinger, CROW 
  • 10:45 – 11:15 Andere kijk op toegankelijke stationskwartieren,  Frouck de Boer en Guus Jansen, Kennis over Zien/Visio/Accessibility
  • 11:15 – 11:45 Navigeren op stations: voortgang in het project Stationstopologie, Jeroen Nijhuis, Irias 
  • 11:45 – 12:00 Welke recente kennis is er nog meer vanuit CROW rondom het thema toegankelijkheid (bijvoorbeeld rond de route op straat) en wat komt er nog aan?  
  • 12:00  Afsluiting 

  AANMELDEN
  Dit webinar wordt georganiseerd door CROW. Klik hier om je aan te melden. 
  Let op: om je aan te kunnen melden voor dit webinar, dien je een gratis account aan te maken bij CROW. Het Fietsberaad account staat hier los van.

Relevantie

Scroll naar boven