Kenniscafé - Campagne fietsstimulering Update

Kenniscafé - Campagne fietsstimulering Update

Datum: 19-3-2024, 12:00 - 13:30
Locatie: Online via Teams
Op 19 maart organiseert CROW in samenwerking met het ministerie van IenW en Tour de Force een kenniscafé Campagne Fietsstimulering. Tijdens dit kenniscafé word je bijgepraat over de campagne. Hoe kijken we terug op het afgelopen jaar, wat waren de resultaten en wat zijn de plannen voor dit jaar?
  • LETOP: de inschrijfperiode voor dit kenniscafé is korter dan je van ons gewend bent!

    Vorig jaar is het ministerie van IenW gestart met de campagne “Da’s zo gefietst!”. Met deze campagne wil het ministerie net dat laatste zetje geven om die fiets te pakken. Want de fiets is goed voor je lijf, je portemonnee en de natuur.

    In dit online kenniscafé praat Jaco Pieper van het ministerie je bij over de campagne. Hoe kijkt hij terug op het afgelopen jaar, wat waren de resultaten en wat zijn de plannen voor dit jaar? Daarnaast laat hij voorbeelden zien van de regionale vertaling van de campagne.

    Het kenniscafé is bedoeld voor vertegenwoordigers van gemeenten, provincies en vervoerregio’s die zich bezig houden met fietsstimulering en andere partners van Tour de Force die bijgepraat willen worden over Da’s zo gefietst.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven