Terugblik Update Fiets in de stad

 • Soort:Terugblik
 • Uitgever:CROW-Fietsberaad i.h.k.v. Tour de Force
 • Datum:22-11-2022
 • Startdatum:24-11-2022 08:47:09
Dinsdag 15 november organiseerde Tour de Force samen met CROW-Fietsberaad een (digitale) ‘Update fiets in de stad’. In deze terugblik vind je de presentaties en de opname van de bijeenkomst.

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
 • Anders dan normaal werd Update Fiets in de stad gehouden terwijl de onderzoeken nog lopen of nog niet gestart zijn. De input van de deelnemers tijdens deze bijeenkomst wordt meegenomen in de projecten. In 1,5 uur werden de deelnemers volledig bijgepraat over de voortgang en de inhoud van verschillende projecten die zijn opgenomen in het Tour de Force Uitvoeringsprogramma 2022-2023 onder thema A ‘Fiets in de stad’.

  Na de opening door Birgit Cannegieter (Tour de Force) besprak Annemieke Putters (XTNT) het onderzoek dat gedaan wordt naar de spreiding van fietsstromen. Birgit Cannegieter vertelde in het intermezzo over het aankomende onderzoek naar Cargobikes; de groei, het gebruik en de ruimtevraag in stedelijk gebied. Stan Wolters (CROW) besprak vervolgens de voortgang van GOW 30; 30 nieuwe 50. Simone Jorink (Movares) besprak names Movares het onderzoek dat gedaan wordt naar het huren of aankopen van panden ten behoeve van fietsenstalling. Daarna vertelde Ronald van der Weerd (CROW) in een tweede intermezzo over het vraagstuk fietsparkeren in nieuwe stukken stad. Mark van Gurp (CROW) nam met de deelnemers de projecten rondom kruispunten onder de loep. Tussendoor was er ruimte voor vragen en toevoegingen. De input van de deelnemers speelde een belangrijke rol in deze tussentijdse update.

  Onder de knop 'download' vind je de presentaties van de sprekers in één pdf-bestand.

  Bekijk hier het kenniscafé terug:


  Contactgegevens:
  fietsberaad@crow.nl

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Terugblik Update Fiets in de stad

Scroll naar boven