Excursie Nijmegen

Excursie Nijmegen

Datum: 25-6-2009 10:30
Locatie: Burchtstraat, Nijmegen. Stadhuis, Schepenhal.
De inhaalslag in het fietsbeleid van de gemeente Nijmegen resulteerde in de nominatie voor Fietsstad 2008. Het Fietsberaad organiseerde samen met de gemeente Nijmegen een excursie langs enkele interessante resultaten van dit beleid.
  • De inhaalslag in het fietsbeleid van de gemeente Nijmegen resulteerde in een nominatie voor Fietsstad 2008. Het Fietsberaad organiseert nu samen met de gemeente Nijmegen een excursie langs enkele interessante resultaten van die inhaalslag. Onder begeleiding van Martijn te Lintelo van de gemeente Nijmegen en enkele van zijn collega’s fietsen we langs een aantal mooie fietsvoorzieningen en langs enkele nog op te lossen knelpunten. De fietsexcursie start om 10.30 uur op het stadhuis met een korte uitleg over de route die we gaan fietsen en de fietsvoorzieningen die we dan gaan zien. Daarna stappen we op de fiets. Rond 12.45 uur stoppen we onderweg voor een lunch en tegen 15.00 uur zijn we weer terug op het Stadhuis. Daar praten we dan nog na over wat we hebben gezien, wat we daarvan hebben opgestoken, wat er nog verbeterd zou kunnen worden en hoe dat zou kunnen. Uiterlijk 16.30 uur sluiten we af en is er voor de liefhebbers nog een borrel. Voor iedere deelnemer staat bij het stadhuis een fiets klaar, die we daar bij terugkomst ook weer inleveren.
  • Aan de bijeenkomst hebben 46 mensen deelgenomen. 38 deelnemers hebben een evaluatieformulier ingevuld. De helft van de deelnemers vond de bijeenkomst erg nuttig voor hun werk, de andere helft vond hem redelijk nuttig en niemand weinig nuttig. De deelnemers gaven gemiddeld het rapportcijfer 7,8 voor de bijeenkomst.

Aanmelden

U kunt zich niet meer registreren voor deze bijeenkomst.

Heeft u zich al reeds aangemeld voor deze bijeenkomst en wilt u zich afmelden? Klik hier.

Relevantie

Scroll naar boven