Regiobijeenkomst: Bicycle oriented development Brabant

Regiobijeenkomst: Bicycle oriented development Brabant

Organisator: Breda University of Applied Sciences
Taal: Nederlands
Datum: 26-11-2020, 12:45 - 14:15
Locatie: Online Webinar
Zaal open: 12:40

De Breda University of Applied Sciences organiseert in samenwerking met de Brabantstad 'Fiets'-partners en Tour de Force de eerste werksessie Bicycle Oriented Development, waarin aan de hand van een uitwerking met de stad Tilburg de kansen worden onderzocht tussen ruimtelijke ontwikkeling en (data-gedreven) fietsbereikbaarheid.

 • Community Learning

  De werksessie is tevens de start van community learning op het gebied van Cycling Intelligence. Het doel is deze sessie in 2021 voor andere regio's te organiseren. 


  Programma

  Wij nemen u tijdens de sessie mee in:
  • Bicycle Oriented Development (Paul van de Coevering) - Over het (BOD) concept wat we vanuit het lectoraat Urban Intelligence hebben ontwikkeld en samen met de gemeente Tilburg concrete invulling hebben gegeven;
  • De samenwerking met Tour de Force (Birgit Cannegieter);
  • De relatie met de samenwerkingsagenda Fiets vanuit de Brabantstad 'Fiets'-samenwerking (Roger Heijltjes/Nathan Hooghof);
  • Data gedreven fietsmonitoring en evaluatie (verbeteren fietsnetwerk prestatie, bereikbaarheid voorzieningen en kernen) en Snelfietsroutemonitoring en -evaluatie (Joost de Kruijf).

Relevantie

Terug naar '2020'
Submenu openen

Regiobijeenkomst: Bicycle oriented development Brabant

Scroll naar boven