Tour de Force Kenniscafé: Dataplatform

Tour de Force Kenniscafé: Dataplatform

Organisator: Tour de Force
Datum: 14-4-2020, 13:00 - 16:00
Locatie: Westersingel 12, Rotterdam
Zaal open: 13:00
Bijeenkomst capaciteit: 40
Op 14 april is er een kenniscafé over de dataontwikkelingen binnen de Tour de Force. Hierbij wordt er specifiek gekeken naar het op 9 april gelanceerde Dataplatform. Op het Dataplatform kunnen fietstellingen uit heel Nederland worden opgeslagen en vergeleken en in de toekomst worden hier ook data over fietsritten aan toegevoegd. Het Dataplatform is gebouwd door de NDW in samenspraak met de vervoersregio’s, de G4 en de provincies. Het dataplatform begint met de MRDH en de VRA, maar kan gevuld worden door alle gemeenten en telleveranciers.
  • In het Kenniscafé nodigen we gemeenten, dataleveranciers en iedereen die meer wil weten over fietsdata uit om te spreken over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast zal de NDW een uitgebreide toelichting geven over waar je als gemeente of leverancier rekening mee moet houden om mee te kunnen doen aan het Dataplatform. Samen kunnen we zorgen dat er meer data wordt ontsloten over de fiets. Hierdoor kunnen we beter fietsbeleid maken voor de toekomst.
     
    Het kenniscafé wordt op 14 april 2020 gehouden van 13:00-16:00 de Westersingel 12 in Rotterdam en afgesloten met een borrel. 


    Meer informatie

    Voor meer informatie over dit kenniscafé kun je terecht bij Rick Lindeman (RWS) via rick.lindeman@rws.nl

Aanmelden

Terug naar '2020'
Submenu openen

Tour de Force Kenniscafé: Dataplatform

Scroll naar boven