Bedrijven en fietsstimulering: de baten en de manieren

  • Soort:Presentatie
  • Auteur:Frank Steijn (VNM) en Gerrit van Heusden (SNS Reaal)
  • Uitgever:VNM / SNS Reaal
  • Datum:01-03-2011

Bedrijven en fietsstimulering: de baten en de manieren; door Frank Steijn, directeur VNM en Gerrit van Heusden, adviseur arbeidszaken SNS Reaal. Deze presentatie / workshop is gehouden tijdens de bijeenkomst op 1 maart 2011 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel'.


 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
  • In het kader van het project 'Fiets filevrij' heeft de Fietsersbond - in samenwerking met het Stimuleringsfonds voor Architectuur (SfA) en het Fietsberaad - op 1 maart 2011 de bijeenkomst 'Snelle fietsroutes als vitale mobiliteitsschakel' georganiseerd.

    Steeds meer werkgevers zien het belang van het stimuleren van fietsen. Goede bedoelingen genoeg, maar helaas ontbreekt goed beleid vaak. De stap naar een gedegen beleid en concrete acties is echter helemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt. SNS Reaal laat in deze workshop zien hoe zij vanaf maart fietsen op grote schaal zullen stimuleren onder haar medewerkers. Deze workshop verzorgt ze samen met VNM - slimmer op weg. VNM werkt inmiddels met ruim 250 werkgevers aan concrete acties op het gebied van 'Slim werken en reizen'. Samen laten zij zien hoe je een fietsambitie vertaalt naar concrete resultaten.

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Bedrijven en fietsstimulering de baten en de manieren

Scroll naar boven