Fiets Peloton Module wint Tour de Force Initiatiefprijs 2023!

  • Soort:Nieuws Tour de Force
  • Datum:23-06-2023
Gisteren is tijdens het Nationaal Fietscongres in de gemeente Rheden de Tour de Force Initiatiefprijs uitgereikt. De winnaar van deze hernieuwde prijs is de Fiets Peloton Module!

 

Klik op de knop om de link te openen (opent in een nieuw venster)

downloaden
Met de Fiets Peloton Module krijgen fietsers vaker groen bij verkeerslichten, zonder overige weggebruikers langer te laten wachten. In het najaar start een nieuwe pilot van de Fiets Peloton Module. Tour de Force houd je natuurlijk op de hoogte van de vorderingen!

De bezoekers konden tijdens het congres stemmen één van de vijf genomineerden. Met de initiatiefprijs wil Tour de Force organisaties in het zonnetje zetten die fietsen in Nederland stimuleren door het uitvoeren en realiseren van creatieve en gezamenlijke fiets-initiatieven.

De jury heeft uit 16 inzenden een top 5 gekozen. De jury bestond dit jaar uit Peter Meij - voorzitter Tourleiding van de Tour de Force, Esther van Garderen - directeur Fietsersbond en Ronald de Haas - Programmamanager van Tour de Force. De inzendingen waren divers en afkomstig uit heel Nederland. 

De winnaar ontvangt een geldprijs van €5000,-. De gedeelde 2e prijs ging naar Rotterdam Rides en de Verkeersactieve School. Zij ontvangen beiden een geldprijs van €2.500,-.

 
 

Dit is een nieuwsbericht van Tour de Force 2020.

Naar Tour de Force 2020

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Fiets Peloton Module wint Tour de Force Initiatiefprijs 2023!

Scroll naar boven