Terugblik Gebruikersbijeenkomst - Dashboard Deelmobiliteit

 • Soort:Terugblik
 • Datum:21-02-2022
Op donderdag 27 januari 2022 organiseerde CROW-Fietsberaad de Gebruikersbijeenkomst - Dashboard Deelmobiliteit. Tijdens de bijeenkomst werd het geheel vernieuwde Dashboard Deelmobiliteit gelanceerd door CROW-directeur Pieter Litjens. Hier vindt u een korte samenvatting van de bijeenkomst en andere relevante informatie.

 • De Gebruikersbijeenkomst werd geopend door Otto van Boggelen (CROW-Fietsberaad) met een korte toelichting op de inhoud van de bijeenkomst. Hierna werd het geheel vernieuwde Dashboard Deelmobiliteit gelanceerd door CROW-directeur Pieter Litjens. Vervolgens gaf dashboardbouwer Bart Roorda (Tuxion) een realtime toelichting op de verschillende functionaliteiten in het dashboard. Sven Boor (Transbits) gaf een presentatie over hoe de data in het dashboard komt en hoe dit in de toekomst zal verlopen. Gevolgd door een presentatie van Guusje van de Vossen (gemeente Amsterdam) met een uitleg over de City Data Standard - Mobility, hoe en waarom dit is ontstaan en hoe dit het delen van data zal vermakkelijken. 

  De presentaties van Sven Boor en Guusje van der Vossen vindt u hier

  In verband met bedrijfsgevoelige informatie, hebben we afgesproken met de aanbieders van het dashboard dat we de opnames van de bijeenkomst niet openbaar delen. Via deze link bieden we een alternatieve rondleiding aan. https://dashboarddeelmobiliteit.nl/rondleiding

  Contactinformatie van de sprekers

  Otto van Boggelen (CROW-Fietsberaad)
  otto.vanboggelen@crow.nl

  Bart Roorda (Tuxion)
  bart@tuxion.nl

  Sven Boor (Transbits)
  sven.boor@transbits.nl

  Guusje van der Vossen (gemeente Amsterdam)
  guusje.van.der.vossen@amsterdam.nl
   

Relevantie

Terug naar 'Kennisbank'
Submenu openen

Terugblik Gebruikersbijeenkomst - Dashboard Deelmobiliteit

Scroll naar boven